10 Ağustos 2009 Pazartesi

Ne yememeli

Sarp'ın pamukçuk illeti daha iyi bu günlerde.Pazar günümüzü evde geçirdik zira dışarı çıkılası bir hava mevcut değildi şehri Ardahan'da..Temmuz soğukları bitti,ağustos soğukları da bitince belki hava ısınır diye umuyoruz.:))Hamileyken ne yememeliye gelinceeee:ne yemeliyi okuyunca demişsinizdir yemediği kalmadı ki diye. Kaldı bir şeyler canıııım.Madde madde yazıyim da kolay anlaşılsın.
  • "Doğal olmayanı yeme" prensibinden yola çıkarak hareket etmek gerek öncelikle.Yani kutu meyve suyu,kola,hazır çorba,hazır soslar yememeli.
  • Çay ve kahve içmemeli .Aslında aşırıya kaçmadan içilebiliyor ama ben pek içmedim.
  • Kesinlikle adaçayı içmemeli.Östrojen hormonu salgılanmasını arttırdığı için düşük ve süt kesilmesine neden oluyor.Hatta menepozda ki kadınlara öneriliyor.
  • Süt dışında light ürünler tüketilmemeli.Aspartamla ilgili insanlar üzerinde deney yapılmamış ama fare deneylerin de sakat doğumlara rastlanmış.
Neler yememeliyle ilgili şuan aklıma gelenler bunlar.Ancak yediklerime eklemek istediklerim var ;kuru meyveleeeeer.Ben tam bir dut kurusu bağımlısı olmuştum mesela.Kuru kayısı da süper ve hurma tam bir protein kaynağı bunlar mutlaka tüketilmeli benceeee.

2 yorum:

  1. Öğretmen alışkanlıklarından vazgeç veeeeeee şu harfleri uzatmaaaaaaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Yapıcı eleştirilerin için teşekkür ederim.Ama parmak kaldırmadan konuşmazsan sevinirimmmm.

    YanıtlaSil